stavanger korrosjon banner 2020

Graco Pumpe Systemer

Graco er blant de ledende aktører innen systemer og komponenter for væskebehandling. Stavanger Korrosjon AS er autorisert- importør og forhandler av Graco pumper og utstyr i Norge.

   
     
Importør og Forhandler Service Verksted Utleie

 

Graco ble grunnlagt i 1926, og er blant de ledende aktørene innen systemer og komponenter for  væskehåndtering. Graco-produkter flytter, måler, kontrollerer, fjerner og påfører en lang rekke væsker og  viskøse materialer som brukes til smøring av kjøretøy, i kommersielle og industrielle sammenhenger.

Selskapets suksess er basert på et målrettet engasjement når det gjelder avanserte tekniske løsninger, produksjon i verdensklasse og førsteklasses kundeservice. Graco arbeider tett sammen med kvalifiserte distributører, og  tilbyr systemer, produkter og teknologi som setter kvalitetsstandarden innen  en rekke løsninger for væskehåndtering. Graco leverer utstyr til spraylakkering, beskyttelsesbelegg, påføring av maling, smøring, tetningsmidler og klebe-midler, sammen med maskiner og utstyr til anleggsindustrien. Gracos kontinuerlige investeringer innen væskehåndtering vil også i fremtiden resultere i nyskapende løsninger for et variert globalt marked.

Graco har vært på det norske markedet siden 1960-årene og er ledende på utstyr for høytrykksprøyting av maling, pumping av kitt og fugemasser, dosering av to-komponent materialer, og elekrostatisk sprøyteutstyr. Andre spesialiteter er luftdrevne fettpresser og svært driftsikre membranpumper.

Stavanger Korrosjon AS er autoristert forhandler av Graco pumper og utstyr siden 1985.

Graco er fabrikat av utstyr som oppfyller kravene i ATEX direktivet.

www.graco.com

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.