stavanger korrosjon banner 2020

 

Kvalitetssikring

Vi har etablert et kvalitetssystem som oppfyller kravene ihht. NS-EN ISO 9001:2015.

Selskapet

Stavanger Korrosjon AS ble etablert av Leon Sola tilbake i 1985. Siden den gang har selskapet hatt fokus på salg og service av industrielt overflatebehandlings utstyr til markedssegmentene Offshore, Onshore, Entreprenør og Håndverker.

Vi tilbyr våre kunder en komplett løsning, da vi både har salg, lager, service, verksted, samt et personale med lang erfaring og god kunnskap om produktene. Med disse faktorer til grunne har selskapet fungert som en "hjelpende hånd" og samarbeidspartner for mange forskjellige kundegrupper. Stavanger Korrosjon er stolt over å ha et navn og rykte som en tillitts- og lojalitetsfull leverandør.

Stavanger Korrosjon AS er importør og distributør av Graco produkter for Region syd-vest, og dermed del av et komplett nett av distributører i Norge.

I 1994 flyttet Stavanger Korrosjon AS inn i nye lokaler på Randaberg, Dusavik Base. Bygget ble den gang tilpasset videre utvidelser for å være i stand til å møte utfordrende og spennende år, i 2011 utvidet vi bygget med større lager og verksted. Dette for å kunne gi våre kunder et enda bedre tilbud. Vi skal alltid være en liten, rasjonell og fleksibel bedrift som takler endringer.

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.