stavanger korrosjon banner 2020

Graco Pro Xp™ Elektrostatisk Sprøytepistol

Graco har tatt sine elektrostatpistoler til et høyere nivå og gjort de enda bedre. Størrelsen er mindre, vekten er lettere og designet forbedret. Med flere modeller å velge mellom kan du få de ytelser du kan forvente deg fra Graco, nå med enda større fleksibilitet av regulering av sprøytebildet, for å kunne møte de forandringer som er i produksjonen.

Med «State of the art» teknologi og konsistent bedre finish

Med utmerket finish kvalitet, aircap og sprøyte dyse som er designet for å levere en enda høyere kvalitets finish, skiller den seg virkelig ut i fra konkurrentene. Pluss, hver eneste pistol blir testet og levert med et sertifikat som viser sprøytemønster, mekaniske ytelser og elektriske ytelser som imøtekommer Graco's krav og dine forventninger.

Smart Kontroll

Analyser Sprøyteytelse
En grafisk bar viser spenning (kV) og strømstyrke (A), mens indikator for luftgeneratorens hastighet viser elektronisk ytelse.

Tilpass spenning etter deres behov
Skift raskt mellom lav og høy spenning (kV). Endre innstillingen for lav spenning i 5 kV steg med ett knappetrykk.

Eliminer usikkerheten ved feilsøking
Diagnosemodus bistår feilsøking som viser faktisk spenning, strøm og hertz i digital displayet.

Hurtig bytte av Smart Display
Man kan enkelt bytte ut displayet ved å ta bort kassetten

  Graco Pro Xp™ Elektrostatpistoler som gir topp ytelse
  Graco Pro Xp™ Electrostatic Spray Guns That Deliver Expert Performance

 

 

 

 

 

 

 

 

Stavanger Korrosjon AS  |  Besøksadresse: Strandbakken 3, 4070 Randaberg  |  Pb 56, 4096 Randaberg  |  Tel: 51410711  |  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.